OVER SANDDRAGON CO.

Mijn naam is Vera Lonshakova, ik ben afgestudeerd aan de Faculteit van Oosterse Studies in Rusland, en heb stage gelopen op een Chinese universiteit. Naast mijn moedertaal Russisch spreek ik ook  Chinees, Engels en beetje Spaans. Ik verblijf in China sinds 2000. Sinds 2006 tot op heden woon en werk ik in Guangzhou, de grootste metropool in het zuiden van China. Een van de eerste steden die China heeft geopend voor de buitenwereld om zaken te doen. Ik heb mijn bedrijf, Sand Dragon export co ltd, geopend welke gespecialiseerd is in het maken van zakelijke brug tussen China en de rest van de wereld.

 

Wij willen graag uw adviseur zijn waarbij wij onze ervaringen kunnen delen met u, en ook de vele nuances uitleggen welke zich voordoen bij het zakendoen in China. Ook geven wij aan wat u nodig heeft om speciale aandacht te besteden en welke kenmerken te overwegen bij het zakendoen met Chinese partners.

Het bedrijf is bedoeld om te helpen bij het bereiken van een doel en om het werk te optimaliseren met Chinese leveranciers. Onze kennis van de taal is een hulpmiddel om het werk efficiënter te maken.

 

We kunnen u vertegenwoordigen in China. Vergezellen het hele contract proces van het zoeken van goederen tot verzending, maken afzonderlijke diensten op elke stap van het werk als de inspectie van de kwaliteit van goederen, controleren proces van het laden van goederen tot in de container, zoeken naar producten en fabrikanten, onderhandelen met een potentiële leverancier, helpen met de logistiek in en buiten China.

 

Mail of bel ons als u van onze diensten gebruik wilt maken en u krijgt binnen 24 uur een reactie van ons.